Bak Gör Çek 2 Balıkesir’de Arkeoloji: Mekanlar ve Hikayeler- Kısa Film Proje Yarışması ve Çalıştayı
  • 2023-05-15

“Bak Gör Çek” başlıklı Kısa Film Proje Yarışması ve Çalıştayı, bu yıl ikinci kez Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve Mimarlık Fakültesi’nde okuyan lisans ve lisansüstü öğrencilerini sinema gibi farklı bir sanat disiplininde bir araya getiriyor.

Projeye katılan Güzel Sanatlar ve Mimarlık Fakültesi öğrencileri proje kapsamında alanında uzman akademisyen ve profesyoneller tarafından gerçekleşecek çalıştaylar, seminerler ve eğitimler çerçevesinde Balıkesir’de ki arkeolojik alanlar üzerine çekecekleri kısa filmler ile yarışacaklar. Projenin eğitim ve yarışma programı ilerleyen tarihlerde ilan edilecektir.

Başvuru şartları ve tarihi:

• Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi veya Mimarlık Fakültesinde lisans/ lisansüstü öğrencisi olmak.
  • 2 veya 3 kişilik ekip olarak başvuru yapılabilir. Bireysel başvuru kabul edilmeyecektir.
  • Başvuru yapan ekipler arasından seçim yapılacaktır. Başvurusu kabul edilen ekipler Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi ekipleriyle eşleştirilerek 5 kişilik gruplar oluşturulacaktır.
  • Ekteki başvuru formu doldurularak en geç 31 Mayıs 2023 saat 12:00’a kadar bakgorcek@gmail.com adresine gönderilmelidir.
  • Başvuru formu alınan ekipler Microsoft teams yarışma sınıfına dahil edilecektir.

Başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

gsf@balikesir.edu.tr