Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavları
  • 2024-04-16

MAZERET SINAVLARI: Fakülte Yönetim Kurulunun geçerli sayacağı mazeretleri nedeniyle ara sınavlara giremeyen öğrenciler için Mazeret Sınavları 20-21-22 Mayıs 2024 tarihlerinde yapılacaktır. Mazeret Sınav programları Bölümlerin web sayfasında duyurulacaktır. Bölümlerin web sayfalarında yapılan duyuruları takip ediniz.

Mazeret sınav hakkı talep edecek öğrencilerin; mazeret sınavı talep dilekçelerini (ekine mazeretini kanıtlayan belge eklenecek) 24 Nisan 2024 Çarşamba günü saat 16.30'a kadar şahsen gelerek Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri veya gsf@balikesir.edu.tr adresine mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan ve dilekçe ekine mazeretini kanıtlayıcı belge eklemeden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

Mazeret Sınavı Talep Dilekçesine buradan ulaşabilirsiniz.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145, BALIKESİR

gsf@balikesir.edu.tr