"Kent Mercek Altında" Paneli
  • 2022-06-02

1 Haziran 2022 tarihinde Balıkesir Üniversitesi Mehmet Akif Ersoy Merkez Kütüphanesi Konferans Salonu'nda düzenlenen "Kent Mercek Altında" adlı panelimizde Balıkesir Üniversitesi'nde ilk defa interdisiplinler ve ilk kent ve mekân çalışması gerçekleştirilmiştir. Etkinlik kapsamında, Sosyoloji bölümü başkan yardımcısı ve topluluğun akademik danışmanı olan Dr. Öğr. Üyesi Yonca Altındal dahil olmak üzere, Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden Prof. Dr. Berrin Akgün, Dr. Öğr. Üyesi Süphan Somalı, Doç Dr. Nihal Arda Akyıldız ve Güzel Sanatlar Fakültesi Resim bölümünden Doç. Dr. Duygu Sabancılar Iştın hazırladıkları sunumları Balıkesir Üniversitesi öğretim üyelerine ve öğrencilerine aktarmışlardır.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Çağış Yerleşkesi (Bigadiç yolu üzeri 17. km) 10145 BALIKESİR

0266 612 10 00 (dahili:1406)
ibn-i_haldun_spaum@balikesir.edu.tr