2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programı ve Ders Kayıt İşlemleri Duyurusu
  • 2024-01-31

*** Fakültemiz İlahiyat ve İlahiyat MTOK Programları 2023-2024 Bahar Dönemi Ders Programları Hazırlanmıştır.

*** Ders Programı Şubelere Ayrılmış Ders Programı ve tüm sınıfların ve şubelerin bulunduğu Genel Ders Programı şeklinde aşağıda ilan edilmiştir.

*** Öğrencilerimiz ders kaydı yaparken ve derslere devam ederken her iki ders programından faydalanabilir.

!!! Lütfen ders çakışmalarını önlemek için ders kaydı yaparken ders programlarını inceleyiniz

Şubelere Ayrılmış Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Genel Ders Programına (Tüm Sınıf ve Şubelerin Bulunduğu) Ulaşmak İçin Tıklayınız.

*** 2023-2024  Ders Kayıtları ve Harç Ödemeleri 1-4 Şubat 2024 tarihleri arasında yapılacaktır.

*** Ders kayıt onayları ve ders ekleme-çıkarma işlemleri 2-7 Şubat 2024 tarihleri arasında Danışmanınız olarak atanan Öğretim Üyeleri tarafından yapılacaktır. *** Bu tarihler arasında Danışman Öğretim Üyesi ile irtibat kurup; ders kaydınız ile ilgili konuları danışabilir, ders kaydınızı kontrol ettirebilir, hataları düzelttirebilir ve ders ekleme-çıkarma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

!!! Fakültemizce ders kayıtlarında dikkat edilecek hususlar ile ilgili “Ders Kayıt Kuralları” hazırlanmıştır. Lütfen ders kayıt işlemine başlamadan önce bu kuralları inceleyiniz ve ders kaydınızı açıklanan kurallara göre yapınız.

Ders Kayıt Kurallarına Ulaşmak İçin Tıklayınız

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu 17.km Altıeylül/BALIKESİR