MARMARA KARİYER FUARI: 26-27 Şubat 2024
  • 2023-11-14

26-27 Şubat 2024 tarihlerinde Kocaeli Üniversitesi'nin ev sahipliğinde, Kocaeli'nde düzenlenecek olan ve öğrencilerimizin Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin Yetenek Kapısı platformu üzerinden başvurabilecekleri fuara, Balıkesir Üniversitesi, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi, Bartın Üniversitesi, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, Bursa Teknik Üniversitesi, Bursa Uludağ Üniversitesi, Düzce Üniversitesi, Gebze Teknik Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi, Mudanya Üniversitesi, Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi, Sakarya Üniversitesi, Yalova Üniversitesi ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nin de paydaşlığında gerçekleştirilecek "Yetenek Her Yerde - Marmara Kariyer Fuarı"nın Türkiye’nin en büyük kariyer fuarı olması hedefleniyor.

BAUN, Kariyer Geliştirme, Uygulama ve Araştırma Merkezi, Rektörlük Binası, 1. Kat, Çağış Kampüsü, 10145, Balıkesir

kariyer@balikesir.edu.tr