Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği, Kompozit Araştırma Eğitim-Simülasyon Uygulama Araştırma Merkezi ve NETFORM Mühendislik Webinar Serisi Düzenlendi
  • 2022-05-27

Balıkesir Üniversitesi Makine Mühendisliği, Kompozit Araştırma Eğitim-Simülasyon Uygulama Araştırma Merkezi ve NETFORM Mühendislik iş birliği çerçevesinde Kaynak Yöntemleri ve Yeni Kaynak Teknolojileri Sayısal Simülasyon Uygulamaları, Eklemeli İmalat Teknolojileri Sayısal Simülasyon Uygulamaları ve Topoloji Optimizasyonu, Metal Şekillendirme İmalat Yöntemleri ve Sayısal Simülasyon Uygulamaları konularında webinar serisi başarıyla tamamlanmıştır. Gösterdikleri destek için NETFORM Mühendislik firmasının değerli çalışanlarına, öğrencilerimize ve katılımcılara teşekkür ederiz.

Adres

Balıkesir Üniversitesi Mühendislik Fakültesi 10145 Çağış Kampüsü, BALIKESİR / TÜRKİYE (For project partnerships and collaborations, you can send an e-mail to bakomer@balikesir.edu.tr. We are open to potential international and national projects application for composites and additive manufacturing processes.)

İletişim

+90 266 612 1194
bakomer@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: