Ağaç Dikme Etkinliği
  • 2024-03-07

07.03.2024 perşembe günü saat 11.45’te fakültemizde ağaç dikme etkinliği gerçekleştirildi.
Fakültemiz bahçesinde gerçekleştirilen etkinliğe; Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim AYDIN, Matematik ve Fen Bilimleri Eğitimi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Devrim ÜZEL, Matematik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Nazlı YILDIZ İKİKARDEŞ, Biyoloji Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Tuncay DİRMENCİ ile akademik, idari personel ve öğrenciler katıldı.
Anabilim dalımız Program Uygulama Koordinatörlüğü’nün “Topluma Hizmet Uygulamaları” dersi kapsamında gerçekleştirdiği etkinlikte öğretmen adaylarına ağaç dikimi, ağaçlandırmanın doğaya etkisi ve ağaç dikmenin önemi hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Etkinlik kapsamında ortalama 5 yaşlarında 5 adet Fıstık çamı ve 3 adet manolya toprakla buluşturuldu.

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

nef@balikesir.edu.tr