BAUN Spor Kulübü Kış Spor Etkinlikleri
  • 2022-09-30

Genel Koordinatör

Prof. Dr. Fikret SOYER (Dekan)

Genel Koordinatör

Erdoğan IŞIK (Okul Müdürü)

Genel Koordinatör

Kerem OSMANOĞLU (Okul Müdürü)

Genel Koordinatör Yrd.

Hasan BOZATAY (Öğr. Gör.)

Genel Koordinatör Yrd.

Hasan YETİŞİR (SKSD Başkan V.)

Genel Koordinatör Yrd.

Bülent DUMAN (İMİD Başkanı)

Genel Koordinatör Yrd.

Turan KARA (SBF Sekreteri)

BRANŞ KOORDİNATÖRLERİ

BRANŞLAR

KOORDİNATÖRLER VE YARDIMCILAR

Cimnastik

Doç. Dr. Mehmet YANIK, Emir ERIŞIK (Milli Sporcu), Aynur KARACA

Voleybol

Doç. Dr. Ahmet Haktan SİVRİKAYA, Hayriye AYDIN , Merve Nur AYDIN

Basketbol

Doç. Dr. Erdil DURUKAN, Kaan GÜRTAY, Aleyna  ALTINBULAK

Futbol

Doç. Dr. Mehmet GÖKTEPE, Emre ÖZDEMİR, Melih KARACA

Tenis

Öğr. Gör. Uğur  YALNIZ, Ali Rıza UYANIK

Yüzme

Arş. Gör. Tarık BALCI, Sedef NİZAM, Semih ÇATALKAYA, Damla ERGÜN

Pilates

Ayşe SARİÇ

Kadınlara Yönelik Savunma Sporları

Doç. Dr. Özkan IŞIK, Minel AKPINAR, Dilara YILMAZ

KAYIT TARİHLERİ: 17 EKİM 2022- 28 EKİM 2022 Tarihleri arası Kadriye Kemal Gürel İlk Okulu ve General Kemal Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Salim SEVİNÇ’e müracaat edilecek.

1-Kulübümüz İnstagram adresinde (/baunsporkulubu)  bulunan kayıt formu linkinden ya da BAÜN SPOR KULÜBÜ resmi sitesinde formu doldurarak kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz. Ayrıca Kulübümüzün Resmi Sayfasından, Antrenörlerin telefon numaralarına ulaşabilirsiniz.

2- bulunan kayıt formunu doldurarak ön kayıt işlemini tamamlayabilirsiniz.

KESİN KAYITTA  İSTENECEK BELGELER:   Etkinliğe katılacak öğrencinin nüfus cüzdanı fotokopisi, Balıkesir Üniversitesi Spor Kulübü resmi internet sayfasında, kayıt noktalarında bulunan formun eksiksiz doldurularak, kayıtta bulunan görevliye, ıslak imzalı olarak teslim edilmesi (Form, kayıt noktasında temin edilir). Spor etkinliklerine katılacak olan öğrenci velilerinden, öğrencilerin spor yapmalarına izin vermelerine, sağlık sorunlarının olmadığına dair belgenin ve öğrencilerin resimlerinin sosyal medyadan paylaşımına izin verilmesi veya verilmemesi ile ilgili, ıslak imzalı form teslim edilecektir. Belirlenen ücretin ödendiğine dair banka dekontu.

-Günde 2 saat, haftada 4 saat, ayda 8 saat etkinlik uygulanacaktır. Katılımcıların yaş aralıkları birbiriyle uyumlu olmasının sağlanması amacıyla, katılım sayısına göre yaş gruplarına ayrılacaktır.

ETKİNLİKLERİN YAPILACAĞI YER VE ÜCRETLERİ:

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi yaklaşık 40.000 metrekare alana sahip, spor tesislerinde: Yüzme Havuzu, Yetişkin/Çocuk Yüzme (400TL), Tam donanımlı Cimnastik Salonu (300TL )

Necati Bey Eğitim Fakültesi Spor Tesisleri: Çocuk/Yetişkin Tenis (400TL, Basketbol (200TL), Futbol (200TL),

Kadınlara Özel Savunma Sporları:

Balıkesir Atatürk Stadyumu, Atatürk Parkı içi, tenis kortları yanı kapalı spor salonu , (400 TL).

19-20 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri akşam: (18:00-19:00) (19:00-20:00)

Yetişkin Pilates:

Balıkesir Atatürk Stadyumu, Atatürk Parkı içi, tenis kortları yanı kapalı spor salonu (400 TL),

05-06 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri akşam: (20:00-21:00)

Voleybol:

Necati Bey Eğitim Fakültesi Spor Tesisleri (200)

26-27 Kasım Cumartesi ve Pazar günleri : (12:00-14:00)

YAŞ : Yüzme kabul yaşı 5 yaş ve sonrası, diğer branşlar 7-15 yaş aralığı.

MALZEMELER: Bir adet forma, şort ve çorap daha sonra belirlenecek mağazadan veliler kendileri alacaklardır. Çalışmalara spor ayakkabısı ile geleceklerdir. Bütünlüğün sağlanması amacıyla, Kulübümüzün belirlediği kıyafetlerle çalışmalara, katılım sağlanacaktır.

BANKA İSMİ VE IBAN NO: Halk Bankası, TR140001200924100016000449 (Ekim dönemi Branş adı bağış bedeli, ibaresi eklenecek)

BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ SPOR KULÜBÜ İLE GENERAL KEMAL ORTA OKULU, KADRİYE KEMAL GÜREL İLK OKULU İŞBİRLİĞİ İLE SPOR ETKİNLİKLERİ………….

Grafik Tasarım

Murat CEYLAN

Sosyal Medya Sorumlusu

Orçun MANCIR

Sosyal Medya Sorumlusu

Eren UÇAR

Web Sorumlusu

Halil SİNOPLUGİL

Kayıt Formuna çevrimiçi olarak ulaşmak için tıklayınız.

Kayıt Formunu Word dosyası olarak indirmek için tıklayınız. (Doldurularak çıktı alınıp; elden teslim edilebilir.)

Kayıt Bilgilerini indirmek için tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Çağış Yerleşkesi (Bigadiç Yolu üzeri 17. Km.) Paşaköy Mah. Paşaköy Sok. No:330 Altıeylül-Balıkesir

0 266 612 10 00 Dahili:101110
baunspor2021@hotmail.com