TÖMER A2 KURSU DUYURUSU
  • 2022-11-10

 

TÖMER A2 KURS KAYDI DUYURUSU

Merkezimiz, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yabancı uyruklu kişiler için A2 düzeyini kapsayan 192 saatlik (6 hafta) kurs planlamıştır. Bu kursa üniversitemizin çeşitli bölümlerine yerleşen yabancı uyruklu öğrencilerimiz, diğer üniversitelere yerleşen yabancı uyruklu öğrenciler ile herhangi bir düzeyde Türkçe Yeterlik Belgesi almak isteyen diğer yabancı uyruklu kişiler de başvurabilirler. Kursa katılmak isteyenlerin 10 Kasım 2022- 21 Kasım 2022 tarihleri arasında Balıkesir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü’ne başvurması gerekmektedir. Kayıt için yabancı uyruklu öğrencilerin öğrenci belgeleri ve pasaportlarını diğer yabancı uyruklu adayların pasaportlarını yanlarında bulundurmaları gerekir. Başvuru Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne şahsen yapılacaktır.

A2 düzeyi için 192 saatlik kurs ücreti toplam 1500 TL’dir. KURS ÜCRETLENDİRMESİNE DERS MATERYALLERİ (KİTAP, CD, ÇALIŞMA KÂĞITLARI) DÂHİL DEĞİLDİR.

Kurs Başvuru Tarihi: 10 Kasım 2022 – 21 Kasım 2022

Kurs Başvuru Yeri: Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (TÖMER) Necatibey Eğitim Fakültesi B Blok Kat 3

BÜTÜN ÖĞRENCİLER VE KURSİYERLER İÇİN GEREKLİ OLAN KURS KAYIT EVRAKLARI

1.Öğrenci belgesi (Öğrenci Olmayan Kursiyerler hariç)

2. Kimlik belgesi

3. Pasaport fotokopisi (fotoğrafın bulunduğu sayfa ile vize kaşesinin bulunduğu sayfa)

4. Üç adet vesikalık fotoğraf

5. Ücret yatırıldığını gösterir banka dekontu

6. A1 veya A2 seviyesinde olduğunu gösteren sertifka / sınav sonuç belgesi. (A2 seviyesinde olduğunu belgelemek isteyenler TÖMER’e gelerek sınav başvurusunda bulunabilir).

NOT: Kayıt ücretleri belirtilen tarihlerde Balıkesir Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün T.C. Halk Bankası Balıkesir şubesi TR42 0001 2009 2410 0044 1000 69 nolu hesabına yatırılacaktır (Para yatırılırken açıklamada TÖMER KURS KAYIT ÜCRETİ olarak bildirim yapmayı unutmayınız). YUKARIDAKİ KURS ÜCRETLENDİRMESİNE DERS MATERYALLERİ (KİTAP, CD, ÇALIŞMA KÂĞITLARI) DÂHİL DEĞİLDİR.

Adres

Balıkesir Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Necatibey Eğitim Fakültesi B Blok Kat: 3 Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

Bizi Takip Edin: