25.11.2022 Tarihli ZSR Patlayıcı A.Ş. Fabrika Ziyareti

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Engin BOZACI, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nisa Kıymet ŞAHİN, Müdür Yrd. Öğr. Gör. Ahmet KOÇAK ve Teknik ve Sosyal Programlarımızdan Öğretim Elemanlarımız ile birlikte ZSR Patlayıcı A.Ş. fabrikasını ziyaret etmiştir. Üretim Müdürü Murad BAYRAKTAR ve İnsan Kaynakları Müdürü Seda DAYI ile bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Toplantıda farklı bölümlerden öğretim elemanlarımız ile Üniversite-Sanayi İşbirliği adına neler yapılabilir sorusuna cevaplar arandı. İhtiyaç duyulan personelin Balıkesir Meslek Yüksek Okulu mezunlarından sağlanması adına okulumuzda açılabilecek programların ihtiyaçları için her türlü desteği verebileceklerini tarafımıza ilettiler. Ayrıca Balıkesir için çok daha büyük yatırım yapma düşüncelerinin bulunduğu ancak istihdam edilecek personel sıkıntısı çektiklerini ve bu bağlamda Balıkesir Üniversitesi mezunlarının istihdamının sağlanması adına Üniversite ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini vurguladılar.

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

(266) 612 12 09 / 2 hat