25.11.2022 Tarihli Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Daire Başkanlığı Ziyareti

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör. Engin BOZACI 25.11.2022 tarihinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığına ziyaret gerçekleştirmiştir. Daire Başkanı Ahmet İNAN, BATAŞ Müdürü Halit ÖZDELİBAŞ ve İdari İşler Şube Müdür V.  Yakup BAŞTÜRK ile yapılan görüşmede turizm programı ve tekstil programları ile ortaklaşa çalışmalar yapılabileceğini Balıkesir Meslek Yüksek Okulunda bölüm hocalarımızla tekrar buluşup ortak projeler üzerinde çalışmalar yapılabileceğini beraber sonuçlandırma kararı alındı. Ortak çalışmalar için protokol üzerine görüşmeler yapılacak.

Ortaklaşa çalışmalar yapmak için Balıkesir Meslek Yüksek Okulunda bölüm hocalarımızla tekrar buluşup ortaklaşa çalışabileceğimiz projeler oluşturmak için toplanma kararına varıldı. Ve beraber protokol yaparak pekiştirmek için bilgi alışverişinde bulunulacak.

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

(266) 612 12 09 / 2 hat