28.11.2022 Tarihli Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi Ziyareti

Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdür V. Öğr. Gör.  Engin BOZACI, Müdür Yrd. Nisa Kıymet ŞAHİN, Müdür Yrd. Öğr. Gör.  Ahmet KOÇAK ile birlikte 28.11.2022 tarihinde Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi İdari İşler Amiri Levent Eryılmaz’a ziyaret gerçekleştirilmiştir. Görüşme de Üniversite-Sanayi İşbirliği adına neler yapılabilir sorusuna karşılık olarak ortak çalışılabilecek işletmelerin üzerine cevaplar arandı.

Sayın Levent ERYILMAZ ile bazı Organize Sanayi Bölgesi firmaları ve Balıkesir Meslek Yüksekokulu öğrencileri ve öğretim elemanlarını işletmelerle buluşmalarının organize edilmesine ve öğrencilerimizle buluşturulmasına, organizasyonun Md. Yrd. Ahmet KOÇAK tarafından yürütülmesine karar verildi.

Çağış Yerleşkesi 10145 / BALIKESİR

(266) 612 12 09 / 2 hat