Muhasebe ve Vergi Bölümü Öğrencilerinden Balıkesir Organize Sanayi Bölgesine Ziyaret

Muhasebe ve Vergi Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. İrem DOĞAN tarafından yürütülen Maliyet Muhasebesi ve Genel İşletme dersleri kapsamında teori ile uygulama entegrasyonu ve öğrencilerin üretim süreçlerini yerinde görmeleri amaçları ile  Balıkesir Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Erdoğanlar Makina San. Tic. Ltd. Şti' ne gezi düzenlenmiştir.

Geziye Öğr. Gör. Dr. İrem DOĞAN, Öğr. Gör. Kezban HİTAY SARP ve Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencileri katılmıştır.

Gezi kapsamında öğrenciler, üretim yönetimi, mamul maliyetleri, genel üretim giderleri, stok değerleme yöntemleri gibi teorik olarak öğrendikleri bilgileri uygulama alanında görmekle birlikte, üretim sırasında kullanılan makineleri birebir görme fırsatı yakaladılar.  Şirketi incelerken sorularını şirket yetkililerine soran öğrenciler gerekli bilgileri alarak, öğrendikleri teorik bilgilerin iş yaşamına yansımasını gördüler.

Gezi sonunda şirket yetkililerine teşekkür eden Öğr. Gör. Dr. İrem DOĞAN, Öğr. Gör. Kezban HİTAY SARP ve Muhasebe ve Vergi Bölümü öğrencileri Bigadiç Meslek Yüksekokuluna döndüler.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr