BAÜN Bigadiç MYO’da 2023-2024 Akademik Yılı Açılış Programı Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu tarafından 2023-2024 Akademik Yılı dolayısıyla açılış programı ve açılış dersi etkinliği gerçekleştirildi. Bigadiç Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda düzenlenen programa, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Murat Bicil, akademisyenler ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Murat Bicil’in açılış konuşmasını yaptığı programda, Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Ahmet Ozan Balak, “Temel Hak ve Özgürlükler” konulu açılış dersini verdi.

Program, Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. İbrahim Murat Bicil’in Bigadiç Cumhuriyet Savcısı Ahmet Ozan Balak’a  teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.

Programda ayrıca, Bigadiç Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Oktay Karakaya ve akademisyenler tarafından Meslek Yüksekokulu ve bölüm oryantasyon sunumları da gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Bigadiç Meslek Yüksekokulu 10440 Bigadiç / Balıkesir

bigadicmyo@balikesir.edu.tr