2. Geleneksel Beyaz Et Şenliği Düzenlendi

Kepsut Meslek Yüksek Okulunda 2. geleneksel Beyaz et şenliği düzenlendi. Etkinliğe Kepsut Kaymakamı Harun ARSLANARGUN, ilçe protokolü ve öğrenciler katıldı. Beyaz et şenliğinde konuşma yapan Yüksek Okul Müdürü Prof.Dr. Şükrü Hakan Atalgın üniversitenin sadece eğitim öğretimden sorumlu olmadığını, öğrencileri sosyalleştirmek de görevlerinin arasında olduğunu belirtti. Beyaz etin beslenmemizdeki öneminden bahsedildikten sonra protokol ve tüm öğrencilerle mangalda pişirilmiş et ikram edildi. Bupiliç sponsorluğunda yapılan bu etkinliğe katkısı olan Başak Ekmek fırının (Anıl Eren), Serkan Saraç, Ertürk Ticaret ( Şaban Ertürk) ve Kepsut Belediyesi'ne teşekkür edildi.

Balıkesir Üniversitesi Kepsut Meslek Yüksekokulu Kasapzade Mah. Burhan Alkan Bulvarı No:22/1 Kepsut/BALIKESİR

kepsutmyo@balikesir.edu.tr