Kimya Teknolojisi Programı Öğrencilerimiz BÜBTAM' ı ziyaret ettiler

Yüksekokulumuz Kimya Teknolojisi Programı 1. sınıf öğrencileri ve Öğretim Elemanlarımız Doç. Dr. Züleyha ÖZER ARSLANKAN ve Öğr. Gör. Dr. Alper YARDAN, Balıkesir Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi (BÜBTAM)' ı ziyaret etti. Bu teknik gezi sayesinde öğrencilerimiz derslerinde teorik olarak öğrendikleri Enstrümental (Aletli) Analiz Yöntemlerini pratikte görme fırsatı buldular.

Öğrencilerimiz bu gezi kapsamında Spektroskopik, Elektrokimyasal, Kromotografik Metodları inceleyerek bazı uygulamaları görme fırsatı buldular.

Misafirperverlikleri için Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Feray KÖÇKAR'a ve öğrencilerimize katkılarından dolayı Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Feyzullah TOKAY' a teşekkürlerimizi iletiyoruz.