Meslek Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Güzel ÖZTÜRK' ten Uluslararası Bildiri

Meslek Yüksekokulumuz Mimari Restorasyon Programı akademisyenlerinden Dr. Öğretim Üyesi Güzel ÖZTÜRK ve Ankara Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Fikri KULAKOĞLU, The American Society of Overseas Research (ASOR) tarafından Amerika Birleşik Devletleri’nin Chicago eyaletinde 15-18 Kasım tarihleri arasında düzenlenen 130’dan fazla oturum ve 600’den fazla bildiriye sahip akademik programın “Archaeology of Anatolian I session”da; New Discoveries on Alabaster Idols and Statuettes of the 3rd Millennium BC at Kültepe: A Comparative Analysis to Understand the Typology, Context And Meanings of Ritual Objects” başlıklı bildiriyi sunarak katılım sağlamıştır.

Sahilkent Mah. Vatan Cad. No:2/A Ayvalık/BALIKESİR

266 331 3102 - 266 331 4484