"Türk Vergi Sistemi Analizi" konulu seminer gerçekleştirildi.

2021-2022 Eğitim- Öğretim yılı etkinlikleri kapsamında Balıkesir Meslek Yüksekokulu Muhasebe ve Vergi Bölümü 09.12.2021 tarihinde saat 11:00'de “Türk Vergi Sistemi Analizi” konulu bir seminer düzenledi. Moderatörlüğünü Öğr.Gör. İrem UZUN'un yaptığı seminere, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanlığı’ndan Denetim Koordinasyon Müdürü Emre Vurucuel konuşmacı olarak katıldı. Seminere Bölüm Başkanı Dr.Öğr.Üyesi Nisa K.ŞAHİN, Öğr.Gör. Özlem Erdil TORAMAN, Maliye Bölümünden Dr.Öğr.Üyesi Aysun YILMAZTÜRK ile muhasebe ve vergi uygulamaları bölümü öğrencileri katıldı.

Seminerde, Emre VURUCUEL tarafından, Türk Vergi Sistemi ile ilgili önemli bilgiler paylaşılarak, Gelir İdaresi Başkanlığının kurumsal yapısından, işleyişinden, vergi kayıp ve kaçaklarının önlenmesine yönelik e-muhasebe uygulamalarına kadar pek çok değerli bilgi öğrencilerimize aktarıldı. Seminer, katılımcılardan gelen soruların yanıtlanmasının ardından konuşmacıya teşekkür ile sona erdi.