Acı Kaybımız / Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgut Özdemir son yolculuğuna uğurlandı.

Önceki gün yaşamını yitiren, Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Turgut Özdemir, son yolculuğuna uğurlandı. Özdemir için ilk olarak, uzun yıllar görev yaptığı Fakültemiz ana bina önünde tören düzenlendi. Törene, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ile üniversite üst yönetimi, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, merhum Özdemir’in uzun yıllar Balıkesir Üniversitesine hizmet etmiş değerli bir bilim insanı olduğunu ifade ederken, kendisine Allah’tan rahmet; ailesi, yakınları, üniversite personeli ve öğrencileri için de sabır dileklerinde bulundu. Fakültemizde düzenlenen tören, edilen duaların ardından, helallik alınmasıyla sona erdi. Prof. Dr. Turgut Özdemir’in cenazesi; Zağnos Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından, Çınarlıdere Mezarlığında defnedildi.

DEKANLIK