Pazarlama Bölümü Öğrencilerine İŞKUR Tarafından “Meslek Seçimi ve İş Arama Becerileri” Eğitimi Verildi.

Balıkesir Üniversitesi Meslek Yüksekokulu ve Balıkesir İŞKUR arasında yapılan protokol kapsamında yapılan “Meslek Seçimi ve İş Arama Becerileri” programı 27 Ekim 2022 tarihinde okulumuzda gerçekleştirildi.
Balıkesir İŞKUR Bölge Müdürü Nazım Balcı’nın da katılımı ile gerçekleştirilen programda Pazarlama ve Reklamcılık bölümü öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. İşkur Balıkesir Bölge Müdürü Nazım Balcı program kapsamında öğrencilere İşkur’un çalışma şartları, öğrencilere sağladığı olanaklar, gerçekleştirilen çalışmalar, staj programları, istihdamın önemi ve Balıkesir’in mevcut iş çerçevesiyle ilgili bilgiler verdi. Konuşmanın sonunda Nazım Balcı ile soru cevap etkinliği yapıldı.
İŞKUR İş ve Meslek Danışmanları Sümeyye Kaplan Gök ve Nuray Turgut Pazarlama programı öğrencilerine yönelik doğru iş seçeneklerini bulma, özgeçmiş hazırlama ve etkili iletişim üzerine sunum gerçekleştirdiler.
Program İŞKUR Balıkesir Bölge Müdürü Nazım Balcı, Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Engin Bozacı, Müdür Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Nisa Kıymet Şahin ve Öğr. Gör. Ahmet Koçak ile Pazarlama Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Nevin Polat’ın öğrencilere verdiği katılım belgesi sertifikalarının takdimi ile sonlandırıldı.