Tek Ders Sınav Başvuruları

TEK DERSE BAŞVURACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE:
Tek Ders Sınavı Başvuru Tarihleri: 06-07 Şubat 2023
Tek Ders Sınavları 08 Şubat 2023 tarihinde Fakültemiz web sayfasında ilan edilen saatlerde ve sınıflarda yüz yüze yapılacaktır.
Öğrenciler dilekçelerini   şahsen veya fakültemiz mail adresine ıslak imzalı göndermeleri halinde başvuruları geçerli sayılacaktır.
Tek ders sınavı talep dilekçesi için TIKLAYINIZ.
TEK DERS ŞARTI: Balıkesir Üniversitesi Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliği’nin 19. Maddesi 3). fıkrası gereği:
Mezuniyetleri için, staj hariç tüm derslerden devam ve uygulama şartlarını yerine getirerek FF notu aldığı tek dersten veya tüm derslerden geçer not aldığı halde mezun olmak için gereken 2,00 AGNO’yu sağlayamayan öğrencilere, bu sınav sonucunda alacağı notun katkısıyla AGNO’sunu en az 2,00 düzeyine çekebilecek durumda olması koşuluyla, seçecekleri bir dersten akademik takvimde belirlenen tarihlerde tek ders sınav hakkı verilir. Tek ders sınavında başarılı olmak için en az DD harf notu almış olmak gerekir. Bu harf notunun belirlenmesinde ara sınav notu dikkate alınmaz.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Sağlık Bilimleri Fakültesi (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi 3. kat)

Tel: + 90 266 244 00 10 (Santral+Whatsapp Hattı)
saglikfak@balikesir.edu.tr