Fakültemiz Araştırma Görevlisi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Fakültemiz Temel Tıp Bilimleri Bölümü Fizyoloji Anabilim Dalı Arş. Gör. Dr. Deniz Önal’ın da içerisinde yer aldığı Öğretim Üyelerinin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “European Review for Medical and Pharmacological Sciences” dergisinde yayınlandı.

Fakültemiz Arş. Gör. Dr. Deniz Önal, Hacettepe Üniversitesi Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Hakan Eroğlu, Doç. Dr. Yetkin Karasu, Doç. Dr. Bilge Pehlivanoğlu, Araş. Gör. Meriç Demeli Ertuş, Betül Topçu, tarafından ortaya koyulan “In vitro inhibition of uterine contractions using electrospun nanofibers loaded with nifedipine and ML7” başlıklı çalışma, “European Review for Medical and Pharmacological Sciences” dergisinin Şubat 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi: https://www.europeanreview.org/article/35603

Araştırma Görevlimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu Üzeri 17.km 10145 Altıeylül / BALIKESİR

Fakültemiz e-posta bilgileri