Balıkesir Üniversitesinde 18 Mart’a Özel Anlamlı Menü

Balıkesir Üniversitesi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri kapsamında, Çanakkale ruhunu yaşatmak amacıyla özel bir etkinlik gerçekleştirildi. Üniversiteye bağlı tüm yemekhanelerde personel ve öğrencilere Çanakkale Savaşları esnasında askerlerimizin yediği yağlı buğday çorbası, üzüm hoşafı ve ekmekten oluşan Çanakkale menüsü sunuldu.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da etkinlik kapsamında Merkez Yemekhanede gerçekleştirilen programa katıldı. Programda bir araya geldiği öğrencilerle kısa sohbetler de gerçekleştiren Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, sonrasında Balıkesir Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından, Merkez Yemekhane içerisinde düzenlenen Çanakkale Zaferi temalı fotoğraf sergisini ziyaret etti.