Balıkesir Üniversitesi, Karate Ünilig Türkiye Şampiyonasına Ev Sahipliği Yapıyor

Karate Unilig Türkiye Şampiyonası, Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu organizasyonuyla Balıkesir Üniversitesinin (BAÜN) ev sahipliğinde gerçekleştiriliyor. BAÜN Burhan Erdayı Spor Salonunda gerçekleştirilen şampiyonada; 66 farklı üniversiteden 400’e yakın sporcu, antrenör ve yönetici yer alıyor.

18-20 Mart tarihlerindeki etkinlik, ilk gün gerçekleştirilen ferdi ve takım müsabakaları ve açılış seremonisi ile başladı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan açılış seremonisinde konuşan, BAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İbrahim Türkmen, üniversite olarak Türkiye’nin farklı şehirlerinden ve üniversitelerinde gelen sporcuları Balıkesir Üniversitesinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti ifade ederek, tüm sporculara ve takımlara şampiyonada başarılar diledi. Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz da gerçekleştirdiği konuşmada, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, şampiyonada mücadele veren sporculara da başarılar diledi.

Açılış seremonisinin ardından, tamamlanan müsabakalar sonucu dereceye giren sporcular ile takımlara madalyaları ve kupaları verildi. Şampiyona, 19-20 Mart tarihlerinde gerçekleştirecek bireysel ve takım müsabakaları ile sona erecek.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü