BAÜN Türk Halk Müziği Korosundan “Bitmeyen Ağıt Çanakkale” Konseri

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü etkinlikleri kapsamında, BAÜN Türk Halk Müziği korosu, “Bitmeyen Ağıt Çanakkale” isimli konser ile Avlu Kongre ve Kültür Merkezinde sahne aldı.

Balıkesir Valiliği, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) iş birliğinde gerçekleşen programda, Çanakkale Zaferine dair anlatımlar eşliğinde, koro ve solistler tarafından seçilen Türk halk müziği eserleri seslendirildi. Besim Kemal Akalın yönetimindeki koroya, Osman Kılıç da sunum ve anlatımı ile eşlik etti.

Etkinlik, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Birol Şahin ve Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Narlı tarafından koroya çiçek takdimi ile sona erdi.