Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi, Balıkesir’de Gerçekleştirildi

Balıkesir Üniversitesi, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi, Balıkesir Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çanakkale Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile gerçekleştirilen Lisansüstü Öğretmen Çalışmaları Kongresi, “Eğitimde Kilit Rol Öğretmen” ana teması ile Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gerçekleştirildi.

13-15 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen ve yüz yüze etkinliklerin yanı sıra çevrim içi etkinliklerin de yer aldığı kongreye; lisansüstü eğitim yapan/yapmakta olan veya lisansüstü eğitim niyetinde olan öğretmenler ve öğretmen adayları ile öğretmenlik alanlarında çalışmalar gerçekleştiren akademisyenler katıldı.

Temel amacı, öğretmenlerin ve öğretmen adaylarının çalışmalarını görünür kılmak ve onları lisansüstü eğitim yapmaları konusunda teşvik etmek olan kongrede; çeşitli konu başlıklarındaki oturumlar, çalıştaylar ve davetli konuşmacıların sunumları gerçekleştirildi.

Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da kongrenin ilk gün programına katılarak gerçekleştirilen oturumları ziyaret etti. Kongrenin, alan için hayırlı olması dileklerinde bulunan Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, kongrenin düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara da teşekkür etti.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü