BAÜN’lü Öğrenciler, Başkan Yücel Yılmaz ile Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz'ın katılımıyla, “Başkan BAÜN’de Gençlere Buluşuyor” isimli söyleşi etkinliği gerçekleştirildi. Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş ve üniversite üst yönetiminin de katıldığı etkinlikte öğrenciler, şehirle ve belediyenin çalışmaları ile ilgili görüş ve önerilerini Başkan Yücel Yılmaz’a iletti.

BAÜN Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğe; oyuncu ve yazar Bahadır Yenişehirlioğlu, kısa söyleşisiyle, sanatçı Nahide Babaşlı da akustik konseriyle konuk oldu. Programda, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, şehirde gençlerin beklentilerine göre gerçekleştirilecek etkinlikler ve öğrencilerin kendisinden talepleriyle ilgili açıklamalarda bulunurken, kendi öğrenciliği ile ilgili anılarını da paylaştı. Şehirde; kültürel, sanatsal, sportif etkinliklerin çeşitlenerek artacağını dile getiren Başkan Yücel Yılmaz, öğrencileri de şehirde gerçekleştirilen etkinliklere davet etti.

Program içerisinde ayrıca Başkan Yücel Yılmaz ve Rektör Prof. Dr. İlter Kuş, Üniversiteler E- Spor Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir Üniversitesi E-Spor Takımı ile Beton Kano Yarışmasında Türkiye Şampiyonu olan Balıkesir Üniversitesi Beton Kano takımı ile sahnede hatıra fotoğrafı çektirdi.

Program sonunda Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın Karesi Belediye Başkanlığı döneminden bu yana üniversitede gerçekleştirilen etkinliklere ve öğrencilere destek olduğunu ifade ederken, programa katılımı dolayısıyla da teşekkür etti.

Düzenlenen program, Nahide Babaşlı’nın akustik konseri ile sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü