Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesinde (BUBFA) 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan ve halk oyunları gösterisi ile devam eden törende öğrenciler adına Okul Birincisi Melisa Güngör bir konuşma yaptı. Törende, Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. M. Oğuzhan İlban da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.