Balıkesir Üniversitesi Altınoluk MYO ve Edremit MYO’da Ortak Mezuniyet Sevinci

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Altınoluk Meslek Yüksekokulu ve Edremit Meslek Yüksekokulu tarafından 2021-2022 eğitim-öğretim yılı için ortak mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende daha sonra öğrenciler adına okul birincileri; Rabia Akyüz ve Muhammed Yasin Yurt konuşmalarını yaptı. Törende; Altınoluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Selami Selvi ve Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Raif Sakin de yaptıkları konuşmalarla öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Protokol üyelerinin yanı sıra öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.