BAÜN Spor Bilimleri Fakültesinde Mezuniyet Coşkusu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Spor Bilimleri Fakültesinde, 2021-2022 eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Burhan Erdayı Spor Salonunda saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Gökçe Üçerler ve Okul Birincisi Emin Kasırga birer konuşma yaptı. Törende, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Fikret Soyer de yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti.

Öğretim elemanları ve öğrencilerin ailelerinin de yer aldığı tören, jimnastik ve halk oyunları gösterilerinin ardından, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile tüm mezun öğrencilere belgelerinin verilmesi ve keplerin atılmasıyla sona erdi.