BAÜN Hastanesinde, Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı Başladı

Balıkesir Üniversitesi Hastanesi tarafından düzenlenen, Sağlık Bakanlığı onaylı Acil Bakım Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı, BAÜN Hastanesi Şehit Deniz Göçkün Konferans salonunda başladı.

6 hafta sürecek sertifikalı eğitim programında kursiyerlere, büyük çoğunluğunu Acil Tıp Anabilim Dalı Öğretim Üyelerinin oluşturduğu BAÜN Hastanesi personeli tarafından,  bakanlık müfredatında yer alan derslere göre eğitim verilecek.

Programa katılan 6 farklı şehirden 19 kursiyer, üç hafta teorik, üç hafta da pratik eğitim alacak. Kurs programı sonrasında eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere belge verilecek.