ATATÜRK, Ebediyete İrtihalinin 84. Yılında Üniversitemizde Anıldı

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK, ebediyete irtihal edişinin 84. yılında üniversitemizde anıldı. 10 Kasım sabahı saatler 9.05’i gösterdiğinde Rektörlük önünde üniversitemiz akademik ve idari personeli tarafından Rektörlük önünde saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşımız okundu.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş da 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Rektör Prof. Dr. İlter Kuş mesajında; “Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü ebediyete irtihalinin 84. yılında saygı ve rahmetle anıyor; bu vesileyle büyük önderimiz ile milli mücadelemizin kahramanlarına, aziz şehitlerimize ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.