BAÜN’de, Öğrenciler ve Sektör Temsilcileri Buluştu

Balıkesir Üniversitesinde, Üniversite-Kent-Sanayi iş birliği çalışmaları kapsamında, Balıkesir Meslek Yüksekokulu ve Balıkesir İnsan Yönetimi Platformu (BALİP) iş birliğiyle “Kurumsal Firmaların İnsan Kaynakları Yöneticileri ve Üniversite Öğrencilerinin Buluşması” etkinliği düzenlendi.

BAÜN Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Şehit Fethi Sekin Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, farklı bölüm ve programlarda öğrenim gören öğrenciler ile farklı sektörlerde faaliyetlerini sürdüren firmaların temsilcileri bir araya geldi.

Moderatörlüğünü ARTHA Consult'un kurucusu İsmail Orhan Sönmez’in yaptığı etkinliğe; A 101, Assan Food Heinz, Esan, İşbir Jeneratör, İşbir Sentetik, Kula Grup, Matlı Holding, Şişecam, Teleperformance, Trimline, Varaka, Willmont Hotel ve ZSR Patlayıcı'dan temsilciler konuşmacı olarak katıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, sektör temsilcileri öğrencilerle bilgi ve deneyim paylaşımında bulundu.  Balıkesir Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Engin Bozacı’nın, ilgileri dolayısıyla katılımcılara ve öğrencilere teşekkür ettiği etkinlik sonunda öğrenciler, sektör temsilcileriyle staj ve iş başvuruları çerçevesinde görüşmeler de gerçekleştirdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü