Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Veteriner Fakültesi akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma, uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilim olan Q1 ölçeğindeki “Research in Veterinary Science” dergisinde yayınlandı.

BAÜN akademisyenlerinden Arş. Gör. Dr. Feyyaz Kaya ile Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi akademisyenlerinden Prof. Dr. Yakup Yıldırım, Prof. Dr. Örsan Güngör, Doç. Dr. Ramazan Yıldız, Dr. Öğr. Üyesi Gökhan Bozkurt, Öğr. Gör. Elif Leyla Ayözger ve Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Fırat Doğan tarafından ortaya koyulan “The effect of multiple-dose ivermectin treatment on CD4+/CD8+ and the oxidative stress index in goats with udder viral papillomatosis” başlıklı çalışma, “Research in Veterinary Science” dergisinin Nisan 2023 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.