BAÜN’de Rektörlük Kupası Ödülleri, Sahiplerini Buldu

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığının organizasyonuyla futbol, basketbol ve voleybol branşlarında düzenlenen Rektörlük Kupası turnuvasında ödüller, sahiplerini buldu. Turnuvanın sona ermesinin ardından, dereceye giren takımların katılımıyla Burhan Erdayı Spor Salonunda kupa töreni düzenlendi. Törende; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay ile Genel Sekreter Yemliha Yanar ve Genel Sekreter Yardımcısı İsmail Durak tarafından dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Rektörlük Kupası erkek voleybol müsabakalarında Tıp Fakültesi takımı turnuvayı birincilikle tamamlarken, Veteriner Fakültesi takımı ikinci, Sağlık Bilimleri Fakültesi takımı da üçüncü oldu.

Erkek basketbol müsabakalarında da Tıp Fakültesi takımı şampiyon olurken, Mühendislik Fakültesi takımı ikinci, Veteriner Fakültesi takımı da üçüncü oldu.

Futbol müsabakalarında ise Burhaniye Meslek Yüksekokulu takımının birinci olduğu turnuvada, Mühendislik Fakültesi takımı ikinci, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi takımı da üçüncü oldu.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü