Güzel Sanatlar Fakültesinde Mezuniyet Mutluluğu

Balıkesir Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde 2022-2023 eğitim-öğretim yılı mezunları için mezuniyet töreni düzenlendi. Güzel Sanatlar Fakültesinde düzenlenen törene, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı, senato üyeleri, il protokolünden temsilciler, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan törende öğrenciler adına Fakülte Birincisi Seren Helvacı bir konuşma yaptı. Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Mehmet Narlı da yaptığı konuşma ile öğrencileri mezuniyetleri dolayısıyla tebrik etti. Balıkesir Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt da konuşmasında mezunları başarılarından dolayı kutlayarak, öğretim elemanlarına ve öğrenci velilerine de öğrenciler üzerindeki emekleri için teşekkür etti.

Mezun çalışmalarının yer aldığı mezuniyet sergisinin de ziyarete açıldığı tören, bölümlerinde dereceye giren öğrenciler ile mezun öğrencilere belgelerinin verilmesinden sonra, keplerin atılmasıyla sona erdi.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü