Misyon - Vizyon

Misyon: Kişisel gelişimin önemini kavramış, sorumluluk sahibi, alanıyla ilgili temel konuları özümsemiş, analitik düşünme yeteneğine sahip, ülkenin içinde bulunduğu sorunlara karşı duyarlı orta ve üst düzey yöneticiler ya da kendi işini kurabilecek girişimciler yetiştirmektir.

Vizyon: Uzun vadede ülke gelişimine katkıda bulunacak bilimsel ve teknik çalışmalar yapmak ve bu çalışmalarda öncülük etmek, ülkemizdeki diğer Uygulamalı Bilimler Fakülteeri arasında üstün bir konuma sahip olmak, akademisyen ve öğrencilere yaşam boyu öğrenme kapsamında olanaklar sunarak seçkin bir eğitim ortamı yaratmaktır.

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Örentepe Mevkii 10700 Burhaniye-Balıkesir

0 (266) 416 22 44 - 416 33 55
bubyo@balikesir.edu.tr