Staj

B A L I K E S İ R    Ü N İ V E R S İ T E S İ

EDREMİT SİVİL HAVACILIK YÜKSEKOKULU

STAJ UYGULAMA ESASLARI

1. BAŞVURU AŞAMASINDA TESLİM EDİLECEK BELGELER:

SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİ FAKÜLTE TARAFINDAN YAPILACAK OLAN ÖĞRENCİLER:

1.Zorunlu Staj Başvuru Formu EK1 Formu Tıklayınız

Öğrenci tarafından doldurulacaktır. 3 nüsha olarak doldurmalıdır. Bölüm başkanı/Bölüm başkan yardımcılarına, Staj yapacağı işletmeye ve kendisi imzalayarak staj danışmanına teslim etmelidir.

2. Beyan ve Taahhütname EK2 Formu Tıklayınız

510 Sayılı Kanunun 5/b maddesi uyarınca çalıştığını ve Aileden anne / baba üzerinden genel sağlık sigortası kapsamında sağlık hizmeti aldığını beyan ve taahhütname doldurmaları gerekmektedir

3. İşyeri Kabul ve Staj Sözleşmesi EK3 Formu Tıklayınız

Öğrenci tarafından doldurulacaktır. Bölüm başkanına onayından sonra İşletme ikinci sayfadaki Devlet katkısından faydalanmak isteyip istemediğini işaretledikten sonra son sayfadaki alanı doldurup Öğrenci Teslim alarak staj danışmanına elden teslim etmelidir.

4. Proje ödevi EK9 Formu Tıklayınız

Öğrenci tarafından doldurulacaktır. Öğrenci belirlediği bir konu hakkında araştırma yapması gerekmektedir. Belirlediği konu danışmanı tarafından onaylanması gerekmektedir. Onaylanmamış ödevler geçersiz sayılacaktır. Müdürlük makamı tarafından belirlenen tarihlerden sonra ödev değişikliği veya başvuru kabul edilmeyecektir. Diğer öğrenciler ile birlikte formunu staj birimine teslim etmesi gerekmektedir.

Not:

1. Staj evrakları staja başlamadan en az 20 gün önce staj birimine teslim edilecektir
  2. Staj yerini değiştiren öğrenciler Başvuru aşamasında teslim edilecek belgeleri yeniden düzenlemelidirler. Bu işlemleri yapmadıkları takdirde tüm sorumluluk öğrenciye aittir.

Yukarıda belirtilen belgeleri hazırlayan öğrenciler en geç Müdürlük tarafından belirlenen tarih günü mesai bitimine kadar staj birimine teslim edilecektir

1. STAJ BİTİMİNDE TESLİM EDİLECEK BELGELER:

SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİ FAKÜLTE TARAFINDAN YAPILACAK OLAN ÖĞRENCİLER

SOSYAL GÜVENLİK PRİMLERİ İŞLETME TARAFINDAN YAPILACAK OLAN ÖĞRENCİLER

NOT: SGK PRİMLERİ İŞLETME TARAFINDAN YAPILAN ÖĞRENCİLERİN STAJ BİTİMİNDE "SGK PRİMLERİNİN İŞLETME TARAFINDAN YAPILDIĞINA DAİR ONAYLI BELGE" GETİRMELERİ GEREKMEKTEDİR.

Not: Staj bitiminde belgeler STAJ BİRİMİNE ders kayıt tarih başlangıcından itibaren 3 hafta sonrasına kadar teslim edilmelidirler. Bu tarihten sonra belgeler kabul edilmeyecektir. Belgeler ister kişisel olarak ister posta yoluyla gönderilebilir. Postadaki gecikmeler ve problemler öğrenciye aittir.

1. DİĞER EVRAKLAR

Staj Bırakma Dilekçesi (EK8 FORMU)

STAJ BAŞLAMA TARİHİ

STAJ BİTİŞ TARİHİ