Müdürün Mesajı

Sevgili Öğrencilerimiz,

Balıkesir Üniversitesi İvrindi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu mensubu olmanız nedeniyle sizleri kutluyorum. Kazandığınız üniversite ve bölüm ile ilgili olarak kendinizle gurur duyabilirsiniz. Takdir edersiniz ki bizlerde sizin gibi öğrencilere eğitim verme fırsatına sahip olduğumuz için mutluyuz.

Ülkemizde de sağlık hizmetlerine duyulan ihtiyaç gün geçtikçe artmaktadır. Bu nedenle hem özel hem kamu sağlık hizmetlerinde nitelikli sağlık personeline gereksinim artarak devam etmektedir. Bu doğrultuda Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarak amacımız;  etik değerleri benimseyen, kalite kavramlarını ön planda tutan, teorik ve uygulama becerileri konusunda ileri bilgiler ile donatılmış, araştırmacı ve yenilikçi bireyler yetiştirmektir.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesindeki ön lisans programlarımızda akademik ve idari kadromuz, uygulamalı derslerin yapıldığı laboratuvarımız, sosyal etkinliklerimiz, seminer ve konferans programlarımızla öğrencilerimizi iyi bir geleceğe hazırlıyoruz.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencimiz olduğunuz andan itibaren,  hem eğitim-öğretim hayatınızda, hem de mezuniyet sonrası yaşamınızda, yönetimimizin ilgisini üzerinizde hissedeceksiniz. Aynı zamanda alanlarında değerli bilim insanı olan akademik personelimiz ile deneyimli ve güler yüzlü idari personelimizin her zaman yanınızda olacağız.

Değerli öğrencilerimiz sizlere, eğitim ve mezuniyet sonrası yaşamınızda başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum… Sevgilerimle

Doç. Dr. Pelin PALAS KARACA

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokul Müdürü