Başvuru Koşulları

1. Klinik Araştırmalar Etik Kurulu’na sunulacak çalışmalara ait başvuruların araştırmanın yürütücüsü ya da sorumlu araştırmacılarından biri tarafından, doğrudan etik kurul sekreterliğine yapılması gerekmektedir.
  2. Başvurusu yapılacak dosyanın elektronik ortamdaki bir kopyasının FLASH BELLEKTE etik kurul sekreterliğine verilmesi gerekmektedir.
  3. Başvuru sahiplerinin Klinik Araştırmalar Etik Kurulu web sayfasında belirtilen toplantı tarihlerini dikkate alarak, en geç toplantı tarihinden önceki son Cuma günü mesai bitimine kadar dosyalarını eksiksiz olarak etik kurul sekreterliğine sunmaları gerekmektedir.
  4. Yaz Döneminde yapılacak olan başvurular için, toplantı tarihinden en erken 10 (on) gün öncesinden başvurular kabul edilmeye başlanacaktır. Çalışma başlıkları TÜRKÇE yazılmalıdır.
  5. Eksikleri olan dosyalar, eksikleri tamamlandıktan sonra bir sonraki gündeme alınacaktır.
  6. Başvuru Formunda yöntem bölümünün açıklaması en az 350 karakter olmalıdır.
  7. Klinik Araştırmalar Etik Kurulu toplantı günü dosyası görüşülecek çalışmalar kurula çalışmaya katılanlar tarafından sunulacaktır.

Balıkesir Üniversitesi Tıp Fakültesi, Çağış Yerleşkesi, Uşak yolu üzeri, 10145 BALIKESİR

Belgin TOPÇU: 0552 936 88 67
baukliniketik@gmail.com