Başvuru için Gerekli Formlar

Saygıdeğer Araştırmacılar,

İlk Başvuru Dosyası Hazırlanırken;

• Başvuru formunda yer alan tüm belge ve formları eksiksiz ve doğru biçimde doldurmalı ve ıslak imzalı dosyanızla birlikte  "BAÜN Genel Sekreterlik Etik Kurul Sekreterliği" birimine teslim etmeniz gerekmektedir. Islak imzalı başvuru dosyası ile mail ile gönderilen dosya birebir aynı dosyaları içermelidir. Islak imzalı başvuru dosyası taranarak PDF olarak gönderilmelidir.
  • Başvuru formunda yer alan tüm belgeler ve formlar  orijinal imzaları da içerecek şekilde PDF olarak araştırmacı tarafından taranıp sb.etikkurulu@balikesir.edu.tr adresine gönderilmelidir.

Revizyon Başvurusu Hazırlanırken;

• Kurul tarafından resmi yazı ile talep edilen düzeltmeleriniz için kurula hitaben, sorumlu araştırmacı tarafından imzalanmış ve kurulun sorduğu soruların maddeler halinde açıklandığı dilekçeniz olmalıdır.
  • Dilekçe ekinde değişiklik yaptığınız, yenilediğiniz tüm evraklar yer almalıdır (revize edilen çalışma protokolü, veri formu gibi). Revizyon dosyanızın da ilk başvuruda olduğu gibi taranıp mail ile gönderilmesi ve asıllarının arşiv için Etik Kurul Sekreterliği birimine teslim edilmesi gerekmektedir.

Üniversitemiz Dışından Başvuru Yapacak Kurumlar Yada Kişilerle İlgili;

• Sağlık Bilimleri Girişimsel Olmayan Araştırmalar Etik Kuruluna Üniversitemiz dışından başvuru yapacak kurumlar veya kişiler için, 2023 yılı başvuru ücreti 1.000 (Bin) TL olup aşağıda belirtilen Üniversitemiz Döner Sermaye İşletme Müdürlüğünün hesabına yatırılması gerekmektedir.

BANKA BİLGİLERİ

Halk Bankası Balıkesir Merkez Şubesi