Misyon & Vizyon

MİSYON

Öğrencilerimizin ve personelimizin beden ve ruh sağlıklarını korumak, ders dışı zamanlarını değerlendirmesi, yeni ilgi alanları kazanmalarına imkan sağlamak,  topluma yararlı bireyler haline getirmek amacıyla, çağdaş yöntemlerle yeterli ve kaliteli düzeyde beslenme, barınma, sağlık, kültür, spor, psikolojik danışma ve rehberlik hizmeti sunmak, sosyal ihtiyaçlarını karşılamaktır.

VİZYON

Verilen tüm hizmet alanlarında öğrenci ve personelimize yönelik, kaynaklarını verimli kullanan bilgi ve teknoloji ile donatılmış, her yıl hizmet verilen tüm alanlarda bir önceki yıla göre yararlanıcı sayısını, memnuniyeti ve hizmet kalitesini artıran örnek bir birim olmak.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr