2023-2024 Bahar Dönemi Vize Mazeret Sınavı Başvuruları
  • 2024-04-05

2023-2024 Bahar Dönemi Mazeret Dilekçesi Son Teslim Tarihi 19.04.2024 saat 16:30 dur. Bu tarihten sonra verilecek dilekçeler dikkate alınmayacaktır.

*Mazeret sınav hakkı talep edecek öğrencilerin; mazeret sınavı talep dilekçelerini, ekine mazeretini kanıtlayan belgeleri de ekleyerek mazeretinin sona ermesinden itibaren bir hafta içinde ilahiyat@balikesir.edu.tr adresine mail yolu ile göndermeleri gerekmektedir.

*Mazeret sınavı dilekçesi doldurulmadan ve dilekçe ekine mazeretini kanıtlayıcı belge eklemeden yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır.

*Mazeretleri Fakülte Yönetim Kurulumuzca geçerli sayılacak öğrenciler için mazeret sınav tarihleri ve sınav programı ilerleyen günlerde web sayfamızda ilan edilecektir

Mazeret Sınavı Talep Dilekçesi için tıklayınız.

Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesi Bigadiç Yolu 17.km Altıeylül/BALIKESİR

ilahiyat@balikesir.edu.tr