2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Öğretimi
  • 2021-07-05

2020-2021 Yaz Öğretiminde Spor Bilimleri Fakültesinde Açılması Planlanan Dersler listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Yaz Öğretimi Takvimi ve Uygulama Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Ücretler İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Öğrencileri Başvuru İşlemleri ve Uzman Kullanıcı İşlemleri İçin Tıklayınız.

Üniversitemiz Dışından Misafir Öğrenci Başvuru İşlemleri İçin Tıklayınız.

Microsoft Teams Akademisyen Girişi ve Sınıf Oluşturma Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Microsoft Teams Öğrenci Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Microsoft Teams Öğretim Sürecinde Sıkça Sorulan Sorular İçin Tıklayınız.

Başka Üniversitelerden Yaz Öğretiminde Ders Almak İsteyen Fakültemiz Öğrencileri, bağlı olduğu bölüme verecekleri dilekçede;

Ad soyad ve numara,

Hangi üniversitenin hangi bölümünden dersi alacağı,

Dersin alınacağı üniversitede Dersin Adı, Dersin Kodu ve Dersin İçeriği ile öğrenim gördüğü bölümde yerine sayılacak olan dersin adı ve kodu yer almalıdır.

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulundan ders almak istediğini net ifade ederek hazırlanan dilekçenin ıslak imza ile (tercihen mavi tükenmez kalem ile) imzalanıp taranması ya da mobil uygulamalar ile net, okunaklı olarak fotoğraflanması gerekmektedir.

Daha sonra öğrencilerin dilekçelerini ve varsa eklerini sporbilimleri@balikesir.edu.tr mail adresine göndermeleri gerekmektedir (Eksik evraklar için Bölüm Başkanlıkları cevap vermeyecektir).

Bölüm Başkanlığı, bu içerikleri ve krediyi uygun bulursa, "uygundur"; uygun bulmazsa "uygun değildir" şeklinde gelen e-postaya cevap verecektir. Öğrenci gelen cevaba göre ilgili maili ve dilekçesini dijital ortamda güvenle saklamakla ve gerekli durumlarda ispat etmekle yükümlüdür.

Bigadiç Yolu 17.km Çağış Yerleşkesi, Spor Bilimleri Fakültesi

(+90) 266 239 18 38 Faks (+90) 266 239 02 85