BAÜN E-SPOR FİNALDE

BAÜN E-SPOR FİNALDE!
Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF), Türkiye E-Spor Federasyonu ve Üniversite E-Spor Birliği tarafından bu yıl ilki düzenlenmekte olan ÜNİLİG E-SPOR Şampiyonası’nda Balıkesir Üniversitesi Valorant takımımız FİNALE kalmıştır!
43 Üniversitenin katılmış olduğu şampiyonada BAÜN ESPOR takımımız birinci turda, Pamukkale Üniversitesi’ni 13-5, ikinci turda Dokuz Eylül Üniversitesi’ni 18-16, üçüncü turda Giresun Üniversitesi’ni 14-12, çeyrek finalde OSTİM Teknik Üniversitesi’ni 2-0 ve yarı finalde Gazi Üniversitesi’ni 2-0 mağlup etmiştir.
Takımımız 18-19 Mayıs’ta Bandırma Üniversitesi’nde düzenlenecek olan TÜSF ÜNİLİG E-SPOR Final müsabakasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi ile karşılaşacaktır.
Takımımıza ve ekibimize başarılar dileriz.

Balıkesir Üniversitesi Rektörlüğü Sağlık-Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Çağış Yerleşkesi 10145 BALIKESİR

0-266-6121400
sks@balikesir.edu.tr