Emlak Yönetimi Programı Akademik Personelimiz “Emlak Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacının Karşılanmasında Üniversitelerin Rolü” konulu çalıştaya katıldı.

Bursa Uludağ Üniversitesi Emlak Yönetimi Programı ile Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası işbirliği ile 24 - 25 Kasım 2023 tarihinde Nilüfer / Bursa’da “Emlak Sektöründe Nitelikli İşgücü İhtiyacının Karşılanmasında Üniversitelerin Rolü” konulu akademik anlamda Türkiye’de ilk kez bir çalıştay gerçekleştirilmiştir. Türkiye’deki on üç üniversiteden toplam 25 öğretim elemanının katılım sağladığı çalıştaya Savaştepe Meslek Yüksekokulu Emlak Yönetimi Programı olarak Doç. Dr. Hilmi Tunahan AKKUŞ, Öğr. Gör. Dr. Ruşen SEZEN KIŞLALIOĞLU, Öğr. Gör. Varol KIŞLALIOĞLU ve Öğr. Gör. Zeliha SÜNBÜL KOÇAK katılmışlardır. Çalıştay sonunda bir sonuç raporu hazırlanarak ilgili Bakanlık temsilcilerine teslim edilmiş, ayrıca katılımcılara birer plaket takdim edilmiştir.

Fatih Mh. Dinçer Sk. No:29 10580 Savaştepe/BALIKESİR

savastepe@balikesir.edu.tr