Hakkında

Merkezimiz, 2014 yılında kurulmuş olup pek çok kardeş okul projesi, toplantı, seminer ve konferans düzenlemiştir. Bunun yanında merkezimiz, öncelikle üniversitemiz bünyesinde Bağımlılık Panelleri ve Yeşilay Bağımlılık Seminerleri yaparak bu konuda akademik ve toplumsal duyarlılığın artmasını sağlamıştır. Ayrıca merkezimiz, Kredi Yurtlar Kurumunda üniversite öğrencilerine ve depremzedelere,  Palyetif Bakım Hastanesinde hastalara ve hasta yakınlarına hizmet vermiştir. Müftülüğümüzle beraber ‘Huzur Sohbetleri’ vesilesiyle manevi danışmanlık uygulamaları anlatılmıştır.

Yeni kurulacak merkez binamızda öğrenci topluluğumuzun düzenli katıldığı kitap okuma grupları, bibliyoterapi, dua ve tasavvuf terapisi gibi manevi danışmanlık seminerleri ve manevi danışmanlık okumaları düzenlenmesi planlanmıştır. Ayrıca merkez binamızda öğrencilerimize, akademik ve idari personelimize manevi ve psikolojik danışmanlık hizmeti verilecektir.  Merkezimizin çok sayıda İnstagram ve Youtube programı da bulunmaktadır.