Öğrencilerimizin Dikkatine: İnternet Erişimi Hakkında
  • 2023-10-02

Üniversitemiz networküne bağlanmak (laboratuvarlarda ya da kablosuz erişim) için BAUN Kimlik Sistemi'nde hesabınız olması gerekmektedir. Üniversitemize yeni kayıt yaptıran öğrencilerimiz bu sisteme pasif olarak kaydedilmiştir. Tüm öğrencilerin aşağıdaki işlemleri gerçekleştirerek hesabını aktif edip şifresini oluşturması gerekmektedir:

1) http://kimlik2019.balikesir.edu.tr/site/ara web sayfası açıldıktan sonra, T.C. Kimlik numarası ve Öğrenci Numarası girin.

2) Açılan  ekranda "HESABIMI AKTİF ET"  düğmesini tıklayın.

3) Açılan formda telefon ve e-posta bilgileri girerek hesabınızı aktif edin.

4) Hesabınızın aktif olduğu bildiren sayfada size verilen şifre ile bu adresten giriş yapıp "Şifremi Güncelle" diyerek kendi şifrenizi oluşturun.

ÖNEMLİ NOT:

* İnternet hesabı kişiye özeldir. T.C Kimlik No ve şifrenizi başka biriyle paylaşmamalısınız.

* Ortak kullanılan cihazlarda internet hesabınızı kapatmadan cihazın başından ayrılmayınız. Hesabı kapatmak için www.balikesir.edu.tr web sitemizdeki çıkış butonunu kullanabilirsiniz.

Soru ve problemlerinizi iletmek için aşağıdaki iletişim kanallarından Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'na ulaşabilirsiniz.

E-posta: kimlik@balikesir.edu.tr

Telefon: 0266 612 1400 - 101117