Cumhuriyetin 100. Yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli
  • 2023-12-06

Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğünce düzenlenen "Cumhuriyetin 100. Yılında İş Sağlığı ve Güvenliği Paneli" Üniversitemiz İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Doç. Dr. Celalettin ÇEVİK kolaylaştırıcılığında; Üniversitemiz Tıp Fakültesi, Halk Sağlığı Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Emine AYHAN AKMAN; Üniversitemiz Hukuk Fakültesi, İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Anabilim Dalı Dr. Öğretim Üyesi Banu ÖZDEN; Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü İş Sağlığı ve Güvenliği Birimi Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Cebrail DOĞAN; Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İşyeri Sağlık ve Güvenlik Birimi Koordinatörü İş Güvenliği Uzmanı Mahmut ÇAMLI'nın katılımıyla 21 Aralık 2023 Perşembe günü Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi Malazgirt Salonunda 09:00-13:00 saatleri arasında gerçekleşecektir.

Afiş için tıklayınız.