NEF Müzik Eğitimi ABD 2023/24 Özel Yetenek Ek Yerleştirme Sınavı Online Başvurusu
  • 2023-09-15

Online başvuru işlemini hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde tamamlayabilmek için lütfen aşağıdaki duyuruları inceleyerek gerekli adımları takip ediniz.

 Ön kayıtlar için online başvuru sistemi 18 – 19 Eylül 2023 tarihleri arasında açık olacaktır. Adayların 19 Eylül 2023 günü saat 23:59’dan sonra internet üzerinden ya da başka bir şekilde kayıt yaptırmaları mümkün değildir.

 Necatibey Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi ABD Özel Yetenek Sınavı hakkında detaylı bilgi ve başvuru koşulları için ilgili duyuruyu mutlaka okuyunuz. Detaylı bilgi için tıklayınız.

 Özel Yetenek Sınavına başvuru yapmadan önce ÖYS Online Başvuru Kılavuzu'nu mutlaka inceleyiniz.

 Başvuru için gerekli olan Lise Kayıt Tarihi için gerekli olan adımları takip etmek için tıklayınız.

Soru ve destek talepleriniz için;

 e-posta: muziksinav@balikesir.edu.tr

 Dikkat! Telefon ile bilgi verilmeyecektir!

 Adayların hangi gün sınava alınacağı bilgisi yalnızca üniversitemiz web sayfasında ilan edilecektir. Bu ilan tebligat niteliğinde olup adaylara ayrıca bir bilgilendirme yapılmayacaktır. Bu nedenle adayların üniversitemiz web sayfasını takip etmeleri önemlidir.

 20 Eylül 2023 Çarşamba günü üniversitemiz web sayfasında ilan edilen günde her ne sebeple olursa olsun sınava girmeyen adaylar sınav hakkını kaybederler. Adaylar sınav takvimi içinde bile olsa ilan edilen gün dışında sınava alınmayacaklardır.

 Günü ve sırası geldiği halde sınava girmeyen adaylar sınava alınmayacaktır. En son aday numarasına sahip adayın sınavı tamamlandıktan sonra tüm sınav süreci bitirilecektir.

 

Başvurunuzu tamamladıktan sonra lütfen onay için bekleyiniz ve herhangi bir işlem yapmayınız. Başvurunuzda bir problem olması durumunda size mutlaka dönüş yapılacaktır. Onay verilmeden başvuru sistemine tekrar girmeniz durumunda tüm adımları kaydederek tekrar onay vermeniz gerekmektedir.

2023/2024 Özel Yetenek Sınavına başvuru yapan adaylar, daha önce kullanmış oldukları kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir. 

 Başvuru yapmak için tıklayınız.

Adres

Dinkçiler Mah. Soma Cad. Merkez/BALIKESİR

İletişim

+9 0266 241 27 62
nef@balikesir.edu.tr

Bizi Takip Edin: